Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Afgelopen dinsdag is een nieuw boek van de Almeerse auteur Gilbert Keyzer verschenen. Het boek bevat twee novelles en telt in totaal 204 pagina's. Het nieuwe werk van Keyzer is onder meer verkrijgbaar via Bol.com.

De ene novel draagt de naam 'Merode' en gaat over een man die ernstig ziek in het ziekenhuis belandt waar hij moeite om waan en werkelijkheid van elkaar te onderscheiden. Na ontslagen te zijn uit het ziekenhuis, dreigt bittere armoede.

De andere novel draagt de naam 'Noordermarken' en gaat over een echtpaar op leeftijd dat een miljoen euro wint. De vrouw heeft er al direct plannen voor, maar de man wilt helemaal geen ander leven. Zij komen uiteindelijk in een nieuwbouwwijk terecht waar ogenschijnlijk alles in orde is.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432