Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Naar verwachting kondigt het kabinet binnenkort nieuwe versoepelingen aan, zo melden bronnen uit Den Haag aan RTL Nieuws. Het gaat hierbij voornamelijk om verruiming van de openingstijden voor horeca, afschaffing van het advies om zoveel mogelijk thuis te werken en de beperking van thuis maximaal vier gasten te ontvangen.

Waarschijnlijk volgt dinsdag om 19.00 uur een persconferentie waarin de versoepelingen officieel worden aangekondigd.

Horeca- en cultuursector

Momenteel moet de horeca- en cultuursector nog om 22.00 uur de deuren sluiten en moeten gasten anderhalve meter afstand houden en verplicht een zitplaats hebben. 

Naar verwachting worden de openingstijden verruimd tot middernacht, vervalt de anderhalve meter maatregel in de horecagelegenheden en hoeven gasten niet meer verplicht een zitplaats te hebben.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432