Maandagavond is een vrouw gewond geraakt bij een incident aan de Cinemadreef in Almere Stad. Dat meldt de politie.

Volgens de politie vond het incident plaats rond 22.15 uur, voor de gewonde werd een traumahelikopter opgeroepen om medische hulp te verlenen.

Artikel gaat hieronder verder

Niet veel later, kon een 25-jarige man worden aangehouden als verdachte.

Het is nog niet bekend wat er zich heeft afgespeeld, wel meldt de politie dat er rekening wordt gehouden met een incident in de relationele sfeer. De politie doet nog verder onderzoek.

Realtime meldingen van hulpdiensten ontvangen in je tijdlijn?
Volg Almere Nieuws dan op Twitter of volg de speciale P2000-pagina op Facebook.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Ans Niks op dinsdag 15 november 2022 om 11.34 uur Ja lees het net


avatar

Geplaatst door Priscilla Kok op dinsdag 15 november 2022 om 11.54 uur Je durft toch niet meer op straat in de avond, zit al in de stress als me kinderen in de avond naar huis moeten. Wij speelde om 20.00 uur nog buiten dat kun je tegenwoordig ook niet meer. Hoop dat alles goed komt met de vrouw.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360