Komende zaterdag brengt Sinterklaas samen met zijn Pieten een bezoek aan het centrum van Almere Buiten. Rond het middaguur komt de Goedheiligman met de trein aan om vervolgens te paard een ronde door het gehele centrum te doen. Op het Baltimoreplein stopt de Sint even, om daar te genieten van een dansshow.

Vervolgens wandelt de Sint door het centrum om alle kinderen een handje te geven. Ook belooft de Sint verschillende Pieten mee te nemen, als fietspieten, ballonnenpieten en muziekpieten.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Mark Olie op vrijdag 18 november 2022 om 09.32 uur Ik hoop dat hij beter zijn best doet dan in Almere-Stad afgelopen zaterdag. Feest begon te laat, en het enige wat we zagen was hoe snel hij langsreed in de trein en zoeefffff weg wastie.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.