De gemeente stuurt zaterdagmiddag strooiwagens de weg op in Almere, in verband met de kans op rijpvorming.

Dit weekend heeft heeft land te maken met lage temperaturen, zaterdagmiddag is het voor het eerst dat de strooiwagens vanwege het koude weer de weg op gaan in Almere.

Vooral koude nachten

Vooral in de nachten wordt het aardig fris, zo kan de temperatuur dalen tot slechts één graad boven nul.

Vanaf maandag zal de temperatuur weer geleidelijk aan stijgen, naar verwachting ligt de temperatuur vanaf halverwege komende week weer tussen de 8 en 13 graden in Almere.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (4)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Ludo Van Bolhuis op zaterdag 19 november 2022 om 10.39 uur Wordt er ook met snoepgoed gestrooid of opmerkingen 😅😂


avatar

Geplaatst door Rich Hermans op zaterdag 19 november 2022 om 10.49 uur Top dat er vast gestrooid wordt. Want ja er zou zo maar eens een ongeluk kunnen gebeuren door dat het een beetje glad is op de weg.


avatar

Geplaatst door Werner Tangelder op zaterdag 19 november 2022 om 10.57 uur 1 graad boven nul hoef je toch niet te strooien en morgen gaat het regenen en spoelt alles weer weg ,jammer van het geld en tijd.


avatar

Geplaatst door John Nel van Eyden-Reijinga op zaterdag 19 november 2022 om 11.13 uur Héél verstandig als ik zie hoeveel ongelukken er gebeurt zijn!!


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360