De A27 Almere richting Eemnes is komend weekend afgesloten vanwege werkzaamheden, zo meldt Rijkswaterstaat. Volgens Rijkswaterstaat worden er onder meer dode en zieke bomen weggehaald.

De snelweg gaat dicht in de richting van Almere naar Utrecht tussen afslag Zeewolde/Almere-Overgooi (afrit 36) en Eemnes/Laren (afrit 34).

De weg gaat vrijdagavond om 21.00 uur dicht en gaat maandagochtend 05.00 uur weer open.

Artikel gaat hieronder verder

Omleidingen

Het verkeer wordt vanaf knooppunt Almere omgeleid via de A6 en de A1 richting Hilversum, op de A27 zelf kan het verkeer er ook nog af bij afslag 34 en vervolgens worden omgeleid via de provinciale weg N305.

Er moet rekening worden gehouden met een extra reistijd die kan oplopen tot ongeveer 20 minuten.

Naast het weghalen van bomen zijn er ook nog andere onderhoudswerkzaamheden als het schoonmaken van de vluchtstrook, het herstellen van schade en het opruimen van zwerfvuil.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432