Als gevolg van werkzaamheden is een deel van het Almeerderstrand tot eind juli afgesloten voor bezoekers. Dat meldt de gemeente. 

De aanleg van DUIN gaat de komende jaren door in de richting van de A6: om het landschap goed aan te laten sluiten op het strand, wordt op het zuidelijk deel van de IJmeerdijk zand aangebracht. Ook wordt op het meest zuidelijk deel van het gebied (ter hoogte van het spoor) een nieuwe parkeerplaats aangelegd voor bezoekers van het Almeerderstrand.

Bereikbaarheid

Artikel gaat hieronder verder

Het zand dat voor de werkzaamheden nodig is, zal per schip worden aangevoerd en op het strand bij de Hollandse brug overgeladen in vrachtwagens. Die rijden vervolgens over zuidelijk deel van het strand naar de dijk. 

Om die reden is dit deel van het strand, waaronder het hondenstrand, in de periode van 15 maart tot 15 juli tijdelijk afgesloten. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432