Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De politie heeft vier jongens van 13, 14, 16 en 17 jaar aangehouden op verdenking van het beroven van een 15-jarige jongen. De beroving vond afgelopen maandag plaats in Tussen de Vaarten.

Volgens de politie liep het slachtoffer rond 17.00 uur samen met een vriend richting zijn huis, nadat zij uit een supermarkt aan de Juan Grisstraat liepen. Op de Henry Moorestraat werden zij overvallen, waarbij één van de daders het slachtoffer bedreigde.

De vriend van het slachtoffer wist weg te komen, maar het slachtoffer moest zijn schoenen en tas afstaan.

Zoekactie

Artikel gaat hieronder verder

In de buurt is een zoekactie gestart waarna twee verdachten konden worden aangehouden. Na het bekijken van camerabeelden uit de buurt en de supermarkt, konden woensdag en donderdag nog twee verdachten worden aangehouden. 

Drie verdachten komen uit Almere, één uit Zeist. Zij zitten nog vast voor verder onderzoek.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432