De politie heeft dinsdagavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht beelden vrijgegeven van de overvaller die in december vorig jaar een overval pleegde op een filiaal van Albert Heijn aan het ‘s-Hertogenboschplein in Stedenwijk.

De overval vond plaats in de avond van 29 december toen rond 21.45 uur een overvaller zichzelf meldde bij de servicebalie en vervolgens drie medewerkers bedreigde met een mes. 

Het lukte de overvaller om uit twee kassalades geld te pakken. Vervolgens werd de overvaller door een dappere klant de winkel uitgejaagd. 

Artikel gaat hieronder verder

Signalement

De dader sprak accentloos Nederlands en is tussen 1.75 en 1.80 meter lang. Hij droeg een bivakmuts, maar hopelijk herkent iemand hem desondanks. Volgens de slachtoffers heeft de man een lichte of mogelijk licht getinte huidskleur.

Een ieder die tips heeft wordt verzocht om de Opsporings Tiplijn te bellen via 0800-6070.

 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432