De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee inbrekers betrapt bij een brillenwinkel aan het Globeplein in Almere Buiten. Een alarte buurtbewoner hoorde kort voor 05.00 uur geluiden van een hamer, waarop diegene besloot om het alarmnummer te bellen.

Via cameratoezicht werd gezien dat er werd ingebroken bij de brillenwinkel. Toen agenten arriveerden, probeerde één verdachte die op de uitkijk stond te vluchten. Echter, konden agenten de verdachte snel in de boeien slaan.

Toen een tweede verdachte via het gat dat in het raam was geslagen naar buiten wilde klimmen, werd ook die verdachte aangehouden. Beiden zitten nog vast voor verder onderzoek.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432