De woningen in Flevoland zijn in één jaar tijd met 12 procent in waarde gedaald, zo blijkt uit cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM vergeleek cijfers van het eerste kwartaal van dit jaar, met cijfers van het eerste kwartaal van vorig jaar.

Een huis in Flevoland kost nu gemiddeld 363.875 euro. Ook het aantal verkochte huizen is gedaald, namelijk met 8.3 procent. Volgens de cijfers zijn vooral vrijstaande huizen en appartementen veel minder waard geworden, volgens de NVM komt dit door de stijgende hypotheekrente waarbij kopers minder geld kunnen lenen voor een woning. 

Artikel gaat hieronder verder

Ook blijkt uit de cijfers dat het aanbod in woningen is gestegen, zo staan er op dit moment 90 procent meer woningen te koop in Flevoland. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432