Op een horecagelegenheid aan de Basilicumweg in Kruidenwijk is donderdagavond een gewapende overval gepleegd. Dat meldt de politie.

Volgens de politie vond de overval plaats rond 21.00 uur. Nadat de overvaller het aanwezige personeel bedreigde met een mes, is hij met nog onbekende buit gevlucht in de richting van het Saffraanplein. 

Signalement

In de omgeving wordt gezocht naar een man van ongeveer 20 jaar en blanke huidskleur. Hij draagt een grijze jas, zwarte broek en is gevlucht op een scooter.

Artikel gaat hieronder verder

Een ieder die de man ziet, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie en de man niet zelf te benaderen.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432