De politie heeft vrijdagmiddag een man aangehouden nadat hij probeerde te ontkomen aan de politie en tijdens zijn vluchtpoging over een plein met winkelend publiek in de Kruidenwijk reed.

Volgens de politie kwam het voertuig op de Hogering in beeld waarbij agenten constateerden dat de auto geen geldige APK had. Toen agenten het stopsignaal aan hadden gezet, probeerde de man te vluchten. 

Artikel gaat hieronder verder

Nadat de man tot aan Kruidenwijk was gevlucht en daarbij over een plein met winkelend publiek reed, stapte de man uit en maakte zich uit de voeten.

Agenten konden de man uiteindelijk snel aanhouden, hij bleek onder invloed te zijn. Ook bleek de man geen rijbewijs te hebben.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Ingrid Ingrid op zaterdag 15 april 2023 om 15.23 uur Deze man zonder rijbewijs kon toch behoorlijk goed sturen op kleine stukje om om te keren . ????


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342