Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Twee mannen hebben donderdagavond een overval gepleegd op een filiaal van supermarktketen PLUS aan het Wim Kanplein in Muziekwijk. Dat meldt de politie.

De overval vond rond 21.00 uur plaats, de winkel is afgezet voor onderzoek.

Zoekactie

In de omgeving wordt gezocht naar twee mannen waarvan de één een blauwe jas, zwarte spijkerbroek en witte Nikes draagt, de ander draagt een zwarte jas en zwart-witte sjaal. Het tweetal zou gevlucht zijn in de richting van de Kruidenwijk.

Artikel gaat hieronder verder

 

Een ieder die de verdachten ziet, wordt gevraagd om het alarmnummer (112) te bellen. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432