Het KNMI heeft vrijdagavond voor het gehele land code geel afgekondigd vanwege de kans op onweersbuien die gepaard kunnen gaan met zware windstoten. In Flevoland kunnen er windstoten voorkomen tot 70 kilometer per uur, daarnaast waarschuwt het KNMI voor veel neerslag in korte tijd.

Naar verwachting zullen de buien aan het begin van de nacht het land via het noorden van het land verlaten. In regio Flevoland is code geel van kracht van vrijdagavond 19.00 uur tot vrijdagnacht 02.00 uur.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Hettie Barlo op vrijdag 21 april 2023 om 19.18 uur Nou hopelijk is daarna de kou uit de lucht , zij mijn moeder altijd…en krijgen we dan LenteWeer!


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432