De Grote Markt in het centrum van Almere Stad is woensdagavond -tijdens Koningsavond- voor korte tijd afgesloten geweest vanwege de drukte op het plein. Daartoe besloot de gemeente.

Tot middernacht draaiden er verschillende DJ’s op het podium dat staat opgesteld op de Grote Markt, maar rond 23.00 uur bleek dat het plein nagenoeg vol was.

Om eventuele ongeregeldheden als gevolg van de drukte te voorkomen, besloot de gemeente om geen nieuwe feestvierders meer toe te laten op de Grote Markt.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360