De politie heeft een 19-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij twee explosies in Amsterdam. Ook een 17-jarige jongen is na onderzoek aangehouden als verdachte in de zaak.

Volgens de politie vond er 22 januari een explosie plaats bij de deuropening van een horecagelegenheid, twee dagen later volgde een andere explosie bij een pand in dezelfde straat. Bij beide explosies raakte niemand gewond, wel brak er brand uit na de explosies.

De politie kon de verdachten opsporen naar intensief onderzoek te hebben verricht. Ook vorige week dinsdag werd er door de politie al een verdachte aangehouden. De politie zegt verder onderzoek te doen in de zaak.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432