Op last van burgemeester Van der Loo is buurtcafé The Sting in het centrum van Almere Haven gesloten, naar aanleiding van een schietpartij afgelopen zaterdag. Dat meldt de gemeente.

Verder meldt de gemeente dat er meer cameratoezicht in het gebied komt. De schutter zou volgens onofficiële bronnen een bezoeker zijn geweest van het café, die op de betreffende avond is geweigerd in het pand.

Artikel gaat hieronder verder

Het is verder niet bekend wat de rol van het café verder is geweest en of de schietpartij verband heeft met het café.

Bij de schietpartij raakte een 53-jarige man gewond. Een dag later werden er twee verdachten aangehouden.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432