In totaal zijn zo’n 5500 bezoekers afgereisd naar de Esplanade in Almere Stad, waar Almere City FC maandagmiddag werd gehuldigd.

Het terrein, dat was afgesloten met hekken vanwege tassencontrole, opende om 16.00 uur waarna al snel de toeschouwers zich verzamelden. Ook buiten het hek stonden toeschouwers: zo’n 4500 binnen het hek en 1000 buiten het hek. 

Artikel gaat hieronder verder

Toen eenmaal de spelersbus was gearriveerd, werd de Almeerse ploeg toegezongen door het publiek. De spelers werden één voor één genoemd. Ook zong zanger René Schuurmans het lijflied van de club, ‘Laat de zon in je hart’. 

Bekijk hieronder beeldmateriaal door fotograaf Patrick Moses:

Video


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360