De Zomerkermis op de Esplanade in Almere Stad is vrijdagmiddag om 13.00 uur van start gegaan. Tot en met zondag 27 augustus staan er vele attracties opgesteld voor jong en oud zoals de familie achtbaan, het spookhuis, de dynamische Breakdance, de betoverende rupsbaan, het vrolijke funhouse, en voor de jongsten is er een trampoline. En natuurlijk zijn er tal van lekkernijen zoals nougat, suikerspin en churros te koop.

De vrijdagen zijn weer dé dagen voor MEGA kortingen. Op deze dag kunnen alle attracties met fikse kortingen betreden worden. De specifieke kortingen zijn terug te vinden bij elke attractie op de kermis zelf.

Prikkelarme kermis

Op zaterdag 19 augustus vindt er van 12.00 tot 14.00 uur een Prikkelarme kermis plaats: tijdens dit evenement worden alle geluidsinstallaties en speciale effecten uitgeschakeld, en worden de lichten gedimd. Dit zorgt voor een rustige en aangename omgeving voor bezoekers die gevoelig zijn voor prikkels.

Meet & Greets

Ook staan er leuke Meet & Greets op het programma: maak zondag 20 augustus kennis met Clown Desalles. Woensdag 23 augustus zijn er ontmoetingen met de personages van Paw Patrol en zondag 27 augustus is er een ontmoeting mogelijk met Buurman en Buurman. Op alle dagen beginnen de Meet & Greets om 15.00 uur.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (9)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Glynnie Feroline op vrijdag 18 augustus 2023 om 14.27 uur Hopelijk zonder steekpartijen dit keer.


avatar

Geplaatst door Angelique Reekers - Hietkamp op vrijdag 18 augustus 2023 om 14.33 uur Ik ga wel naar de efteling. Net zo veel geld kwijt 🤣


avatar

Geplaatst door Annet Bregman op vrijdag 18 augustus 2023 om 15.06 uur kom zeker een dezer dagen.


avatar

Geplaatst door Elly Peters op vrijdag 18 augustus 2023 om 16.06 uur Wilma de Ruijter-Arends voor je kids


avatar

Geplaatst door Elly Peters op vrijdag 18 augustus 2023 om 16.05 uur Hoor nog geen muziek Normaal wel


avatar

Geplaatst door Yvonne de Vries op vrijdag 18 augustus 2023 om 17.02 uur Elly de Vries je kan ook nog met Teun naar de kermis 😁


avatar

Geplaatst door Anneke Schuster op vrijdag 18 augustus 2023 om 18.35 uur Ouders weer blij !! Zeurende kids pfff Kost weer handen vol geld 😡


avatar

Geplaatst door Rich Hermans op vrijdag 18 augustus 2023 om 20.59 uur Hoppa 35 euro in 1 avond naar de maan


avatar

Geplaatst door Petra de Groot op zaterdag 19 augustus 2023 om 11.39 uur De eerste knop partij was er gisteren al weer. Snap niet dat ze toch steeds de kermis opbouwen. Er is iedere keer wel wat.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.