Strandfestival ZAND heeft afgelopen zaterdag 15.000 bezoekers ontvangen tijdens de veertiende editie op het Almeerderstrand. Voor het eerst werd het festival op de nieuwe evenementenlocatie van het strand gehouden, namelijk het zuidelijke deel van het strand. Het gebied werd door de gemeente verbreed om ruimte te bieden aan grote evenementen - zoals Strandfestival ZAND.

Op het hoofdpodium traden er verschillende grote namen op als Flemming, Antoon, Davina Michelle, Emma Heesters, Claude en Kriss Kross Amsterdam. Ook kon er worden genoten van het Foute Strandfeest met artiesten als The Partysquad, FeestDJ Ruud en Marco Schuitmaker die zijn hit 'Engelbewaarder' zong. 

Nieuw dit jaar was de Moose Bar, dat volledig in de sfeer was ingericht van Après Ski en het Oktoberfest - maar dan met zomerse temperaturen. De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag, volgend jaar keert het festival wederom terug naar Almere, de datum zal later bekend worden gemaakt.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Jantien van der Vliet op maandag 21 augustus 2023 om 19.01 uur Mooi....de Libellebeurs trok bijna 85000 bezoekers


avatar

Geplaatst door Johan Link op dinsdag 22 augustus 2023 om 17.08 uur Was geweldig maar waarom nou weer terug naar de festivalmuntjes? Vorig jaar gewoon contactloos kunnen betalen voor je biertje. Nu breken die 4 loempia’s op het einde me nog op.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.