Als gevolg van een aanrijding waar drie voertuigen bij betrokken zijn, is er dinsdagmiddag een file ontstaan tussen afrit Almere Haven en het knooppunt. Dat meldt Rijkswaterstaat.

Het ongeval vond rond 16.15 uur plaats, een traumahelikopter werd opgeroepen om medische hulp te verlenen aan een persoon die gewond is geraakt. Het voertuig waar de gewonde in zat, zou in de berm zijn beland. Zijn of haar toestand is vooralsnog onbekend.

Volgens Rijkswaterstaat dienen automobilisten rekening te houden met een file waardoor de reistijd oploopt tot zo'n 15 extra minuten. Het is niet bekend hoelang de verkeershinder als gevolg van de aanrijding nog zal duren.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Hans V D Meij op dinsdag 22 augustus 2023 om 17.27 uur Welke kant op richting Hilversum of richting almerebuiten??


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.