De politie in Almere Stad waarschuwt voor een toename in het aantal diefstallen van snelheidsmeters van elektrische fietsen in het centrumgebied. 

Om die reden adviseert de politie om de meter van de fiets afhalen, wanneer de fiets wordt geparkeerd. Wanneer de meter er niet afgehaald kan worden, wordt er geadviseerd om de fiets te parkeren in de buurt van een camera: wanneer er toch een diefstal plaatsvindt, kan de politie dankzij camerabeelden de zaak gemakkelijker oppakken. 

De camera's in het centrum zijn te herkennen aan een witte/zwarte bol in de lucht. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Nico Sneekes op zaterdag 26 augustus 2023 om 09.58 uur Politie of handhaving zie je dan ook sporadisch in het centrum en als ze er zijn vinden ze veel dingen niet tot hun taak behoren. Aanwezig zijn zou al iets helpen aan het stoppen van crimineel gedrag. Heel soms heeft men een actie tegen het fout geparkeerd staan van fietsen waar dat niet mag. Fietsers die maling hebben aan het voetgangers gebied fietsen naar hartelust tussen het winkelende publiek zonder dat ze worden aangehouden. Heel soms wordt er een waarschuwing gegeven, een prent minimaal.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.