Het stadhuis in het centrum van Almere Stad is donderdag sinds vlak voor het middaguur ontruimd en hermetisch afgesloten nadat er een verdacht pakket werd aangetroffen. 

Bezoekers en medewerkers die op dat moment aanwezig waren, zijn opgevangen in een naastgelegen gebouw. De politie doet op dit moment onderzoek naar het verdachte pakket, ook is de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) ter plaatse. 

Update 13.10 uur

De politie meldt dat het onderzoek naar het verdachte pakketje is afgerond, hieruit blijkt geen sprake te zijn van een explosief. Wel zal het pakket nog worden meegenomen voor verder onderzoek.

Het gebied zal weer worden vrijgegeven. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Linda Marquerite op donderdag 21 september 2023 om 18.46 uur Wat zat er nou uiteindelijk in dat pakketje want dat weten ze nu zo ondertussen wel toch?


avatar

Geplaatst door Roely Buninga op vrijdag 22 september 2023 om 05.33 uur Je verwacht het niet !!


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.