De A6 is zondag op twee plekken afgesloten als gevolg van herstelwerkzaamheden aan de weg. Het gaat daarbij om de baan richting Lelystad ter hoogte van de Hollandsebrug bij Almere Poort en bij Eilandenbuurt: automobilisten dienen daardoor rekening te houden met een exra reistijd van maximaal een halfuur. 

Er wordt gewerkt aan de weg waar het asfalt zal worden vervangen. Ook zullen verzakkingen worden geëgaliseerd.

Volgens de provincie zullen de werkzaamheden tot zondagavond 20.00 uur duren, van af dat moment wordt de gedeeltelijke wegafsluiting weer opgeheven.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (3)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Edo van Tienen op zondag 24 september 2023 om 12.34 uur De weg was zaterdagmiddag al afgesloten met alle files van dien..... En geen wegwerker te vinden!


avatar

Geplaatst door Rashmi Baidjoe op zondag 24 september 2023 om 12.41 uur Geen ene medewerker te vinden en dan zijn de wegen afgesloten Wat een drama is dit😑😑😑😑😑😑


avatar

Geplaatst door JC Otten op zondag 24 september 2023 om 13.02 uur Klopt 😏 zijn er druk meebezig


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.