Bij een steekpartij aan de Cézannestraat in Tussen de Vaarten-Zuid is dinsdagmiddag een persoon gewond geraakt. Dat meldt de politie.

De steekpartij vond plaats rond 12.50 uur, de gewonde persoon is overgebracht naar het ziekenhuis.

Signalement verdachte

In de omgeving wordt gezocht naar een man van circa 1.70 meter lang. Hij draagt een donkere jas en gouden ketting.

Een ieder die meer informatie heeft of de verdachte ziet, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (4)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Jantien van der Vliet op dinsdag 26 september 2023 om 13.52 uur Wellicht kunnen we deze man, mits hij de dader is, voorlopig goed vastleggen aan zijn gouden ketting?!


avatar

Geplaatst door Ivo Suurhoff op dinsdag 26 september 2023 om 22.28 uur Lekker vaag. Zwarte jas en gouden ketting. Zijn er ook nog primaire kenmerken?


avatar

Geplaatst door Betske Vonk op woensdag 27 september 2023 om 23.16 uur Ach is niet alleen in Almere maar overal ,dus maakt niet uit waar je woont .


avatar

Geplaatst door Sonmez Semih op zaterdag 30 september 2023 om 11.23 uur Aub effe een betere beschrijving ik ben iets boven de 170 met een goude ketting 😂😂 en woon tussen de vaarten


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.