Een 38-jarige vrouw uit Almere is door de rechtbank veroordeeld tot een celstraf van 3 jaar en tbs nadat zij in mei vorig jaar twee personen neerstak aan de Allendestraat in Staatsliedenwijk.

Op de betreffende dag was de vrouw aanwezig in de woning van haar broer, waar op dat moment ook haar ex-partner aanwezig was. Zij wilde dat de man weer bij haar kwam wonen. Uiteindelijk escaleerde de boel waarna een vechtpartij ontstond en ook de buren zich met het incident bemoeiden. De vrouw, die de avond daarvoor cocaïne had gebruikt, stak vervolgens de buurvrouw en buurjongen neer. 

De officier van justitie had enkele weken geleden tijdens de behandeling van de zaak, drie jaar cel en tbs geëist. De rechtbank ging daar in mee.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.