Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in totaal 12 jaar cel en tbs geëist tegen Peter V., de oud-directeur van stichting Kanjerwens. De man wordt verdacht 13 minderjarige jongens te hebben misbruikt en daarnaast beelden van kinderporno te hebben gemaakt.

De inmiddels opgeheven stichting, liet wensen van zieke kinderen in vervulling gaan. Een deel van die kinderen, zijn door Peter V. misbruikt. Ook sloeg de man toe als trainer bij voetbalclubs. Volgens het OM is kans op herhaling groot, waardoor een tbs-maatregel wenselijk is voor de man. 

De rechtbank doet over twee weken uitspraak in de zaak.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.