Inwoners met postcode 1319 CN uit Noorderplassen zijn zaterdagavond samen de winnaars geworden een miljoen euro tijdens de live-uitzending van de spelshow All against 1 op RTL4.

In de nieuwe spelshow neemt één deelnemer neemt op tegen kijkers uit heel Nederland die via een speciale app van de show meespelen. Aan de deelnemer en kijkers worden allemaal dezelfde vragen gesteld gebaseerd op de uitkomst van unieke en bizarre experimenten, variërend van alledaagse wetenschap tot gekke sportuitdagingen of spectaculaire stunts. 

De thuiswinnaar-bekendmakingen zijn vergelijkbaar met het live-item van de bekende spelshow Miljoenenjacht.

Winston Gerschtanowitz verraste zaterdagavond de Almeerders in Noorderplassen om de prijzen uit te reiken, in totaal wordt er 1 miljoen euro verdeeld over 23 deelnemers in de straat. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.