In verschillende delen van Nederland, waaronder Flevoland, heeft het KNMI vanaf maandagmiddag code geel afgekondigd vanwege verwachte sneeuwbuien. Wanneer de eerste sneeuwvlokken in de middag zullen vallen, zal dit niet direct leiden tot een winterse deken over het land.

Echter, is de verwachting dat de temperatuur in de loop van de avond het vriespunt en lager bereikt, waardoor er kans is dat er in de avond wél daadwerkelijk een wit landschap ontstaat.

Code geel is in regio Flevoland van kracht vanaf maandagmiddag 15.00 uur tot dinsdagochtend 09.00 uur. Ook dinsdagochtend is code geel van kracht, vanwege mogelijke gladheid als gevolg door sneeuwresten.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360