Een slapende Almeerder is ontsnapt aan zo'n 19 kogels die werden afgevuurd op een pand aan de Hopperzuigerstraat in Almere Buiten, blijkt uit onderzoek door de politie. 

Het incident vond al plaats in de nacht van zaterdag 30 op zondag 1 oktober, maar is pas nu naar buiten gebracht door de politie. Ook heeft de politie videobeelden verspreid waarop de schutter te zien is, in de hoop dat de zaak wordt opgelost.

Schoten

Op het moment dat de kogels werden afgevuurd, lag er aan de achterzijde van het pand een persoon te slapen. In de slaapkamer aan de straatkant, zijn verschillende kogels terechtgekomen. 

Twee nachten later vond er een schietincident plaats in Tussen de Vaarten, er wordt nog onderzocht of de incidenten met elkaar te maken hebben.

Afgelopen maandag besteedde het televisieprogramma Opsporing Verzocht al aandacht aan het incident. Bekijk hieronder de beelden terug:


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360