Scholengemeenschap Echnaton in Almere Stad haalde met ‘De Pot 2000’ 4632 potten op voor Voedselbank Almere. Daarnaast kwam er een bedrag van 1805 euro binnen aan donaties.

Dat maakte rector Freek van Gurp donderdagavond bekend tijdens de afsluiting van het Echnaton Winterfestival. 

Gezellige kerstmarkt 

In de feesttent op het schoolplein organiseerden leerlingen en collega’s een gezellige kerstmarkt met eigen creaties, hapjes, drankjes en leuke activiteiten.

Echnaton FM zond ‘De Pot 2000’ van 2023 uit: 2000 mooie liedjes in ruil voor 2000 houdbare producten. Ook vierden Echnaton FM en TP Productions hun jubileum met veel oud-dj’s en optredens van de Almeerse bands Fire Proof, Revenge en Jackie Knows. 

Eigen supermarkt 

De 4632 houdbare producten zijn vanochtend opgehaald door de vrijwilligers van Voedselbank Almere en liggen morgen in de schappen van de eigen supermarkt. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432