De strooiwagens zijn in de vroegte van dinsdagochtend de weg op gegaan in Almere om te strooien tegen de gladheid in de stad. In de nacht van maandag op dinsdag kwam er een gebied van winterse neerslag over de stad, waardoor een groot deel van de stad is voorzien van een witte deken.

"Kijk uit als je de weg opgaat, het kan verraderlijk glad zijn", aldus de gemeente.

Code geel

In regio Flevoland geldt dinsdagochtend code geel vanwege de gladheid. Ook aan weggebruikers wordt geadviseerd om de rijstijl aan te passen.

Code geel is in regio Flevoland van kracht tot 11.00 uur.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342