Op zaterdagavond 9 maart is het weer tijd voor een party voor iedereen vanaf 30 jaar bij de Bierfabriek in Almere Stad! De DJ's draaien die avond vanaf 21.00 uur hits van de jaren '80 tot en met swingende hits die nu in de hitlijsten staan, met tussendoor een aantal feestnummers - zolang de sfeer er naar is.

Kaarten zijn in de voorverkoop (met korting) verkrijgbaar via de website van Dancing Party, deze korting geldt tot en met maandag 4 maart.

De Bierfabriek is gevestigd aan de Koetsierbaan in het centrum van Almere Stad.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360