Goed nieuws voor Natalja uit Almere Haven: op de postcode waarmee zij meespeelt is de premium prijs van de Postcode Loterij gevallen.

De prijs is gevallen op postcode 1354EH.

Omdat ze meespeelt met Premium, wint zij een BMW i5 M60 xDrive. Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste haar met dit mooie nieuws.  

Reactie

Natalja woont met haar vrouw en twee kinderen sinds een aantal jaar in Nederland. De Oekraïense werkt bij het Aidsfonds. Zij werkt aan een project dat, dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij, is gefinancierd met een bijdrage van de Postcode Loterij.

"Ik speel nog niet zo lang mee, dus ik had het niet aan zien komen. Ik was helemaal van slag en blij!", reageert Natalja.


Foto's door Jurgen Jacob Lodder


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360