De brand op het industrieterrein in Almere Buiten woedt nog steeds, zo meldt de brandweer woensdag aan het eind van de ochtend. Dinsdagavond rond 21.10 uur brak er brand uit in een bedrijfsverzamelgebouw. 

De brandweer kreeg het vuur pas in de nacht onder controle, er werd onder meer een NL-alert verstuurd voor omwonenden vanwege de rookpluimen waarvan de geur tot in Lelystad te ruiken was. 

"Gebouwen worden met kranen uit elkaar getrokken om laatste vuurhaarden te blussen. Eerste voertuigen  gaan weer retour kazerne. Er is nog steeds sprake van rookontwikkeling", aldus een woordvoerder van de brandweer aan het eind van de ochtend.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360