Op industrieterrein De Vaart in Almere Buiten heeft dinsdagavond een grote brand gewoed in een bedrijfsverzamelpand aan de Vlotbrugweg waardoor een kringloopwinkel en een kledingopslag volledig in de as zijn gelegd.

Rond 21.10 uur kwam de eerste melding binnen over de brand, die al snel werd opgeschaald naar zeer grote brand: rookpluimen en vuur waren tot in de wijde omgeving te zien. Voor omwonenden werd een NL-alert verstuurd, vanwege de rookpluimen. Geadviseerd werd om ramen en deuren gesloten te houden. 

De brandweer is tot diep in de nacht bezig geweest met het nablussen van de brand, voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Het is nog niet bekend wat de brand heeft veroorzaakt, daar wordt nog onderzoek naar gedaan.

Video


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360