In de nacht van zondag op maandag heeft er een inbraak plaatsgevonden bij een juwelier aan het Stadhuisplein in het centrum van Almere Stad. Dat meldt de politie.

Volgens de politie vond de inbraak rond 04.00 uur plaats. Voorafgaand aan de inbraak, strooiden de inbrekers zogenoemde kraaienpoten door verschillende straten, naar alle waarschijnlijkheid zodat eventuele achtervolgers hun banden lek zouden rijden.

Na de inbraak zijn de drie verdachten er op een zwarte scooter vandoor gegaan in de richting van de Grote Markt, het is niet bekend of zij iets hebben buitgemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432