Op zaterdag 27 april (Koningsdag) heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden op het Schipperplein in Almere Stad. Dat meldt de politie dinsdag.

Volgens de politie kwam er rond 17.50 uur een melding bij de politie binnen, het slachtoffer bevond zich op het Schipperplein toen er een ruzie ontstond. Het slachtoffer werd vervolgens met een hard voorwerp (vermoedelijk een boksbeugel) op het hoofd geslagen.

Signalement

Van de verdachte is het volgende signalement bekend:

  • Minderjarige jongen
  • Licht getinte huidskleur
  • Ongeveer 1,65m
  • Grijs Nike trainingspak

Een ieder die iets heeft gezien of meer informatie heeft, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432