Komende zaterdag wordt het Pinksterweekend ingeluid tijdens het Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten. Kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen: zij kunnen zaterdag meedoen aan een heleboel activiteiten, georganiseerd door het online platform Kidsproof Flevoland.

Deze feestelijke dag vol activiteiten voor kinderen van 2 tot en met 10 jaar vindt plaats in Almere Buiten. De toegang is gratis en iedereen is welkom tussen 12.00 en 17.00 uur op het Baltimoreplein & Noordeinde.

Kennismaking kinderaanbod Almere

Tijdens het Kinderfeest maken ouders én kinderen op een laagdrempelige manier kennis met het leuke en veelzijdige kinderaanbod in Almere.

Op het Kidsproof Kinderfeest kunnen kinderen meedoen met:

  • Creatieve workshops, zoals linten borduren en cupcakes versieren;
  • Sportieve activiteiten, zoals het Buitenspellen plein;
  • Een VR film beleven of knikkerbaan bouwen;
  • Muziek maken en XXL spellen spelen;
  • Springkussen;
  • Schminken;
  • Speurtocht;
  • Mega bellen blazen

"Verder is er een kleedjesmarkt waar ouders en kinderen zich gratis voor op kunnen geven. En een boeken ruilbeurs waar kinderboeken een nieuwe eigenaar krijgen", legt Susanne Frens van Kidsproof uit.

De toegang voor het Kidsproof Kinderfeest is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd. Om deel te nemen aan de activiteiten is een strippenkaart nodig, deze is gratis af te halen bij de Kidsproof-stand. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432