Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

In de nacht van zaterdag op zondag is een 19-jarige man uit Almere zwaargewond geraakt bij een schietpartij op een parkeerterrein van een buurthuis in Amsterdam. Dat meldt de politie.

Volgens de politie was er op het moment van het schietincident, een feest gaande in het betreffende buurthuis. Huilpdiensten rukten massaal uit na de melding, ook werd er een traumahelikopter opgeroepen.

Het slachtoffer werd aangetroffen met meerdere schotwonden. 

Getuigen

Alhoewel er een behoorlijk aantal mensen aanwezig was op het feest, konden of wilden er volgens de politie maar weinig vertellen over het incident.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432