Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Bij een controle aan het Michael Jackson Plein in Muziekwijk en aan de Kroonprinsstraat in Staatsliedenwijk, heeft de politie donderdag tientallen boetes uitgedeeld. De controle richtte zich volgens de politie voornamelijk op brom- en snorfietsen, fatbikes en elektrische steps.

Tijdens de controle werden 2 bromfietsen in beslag genomen voor technisch onderzoek. Daarnaast werden er 7 bekeuringen uitgeschreven voor fatbikes die te hard reden. In totaal 8 bestuurders van een fatbike kregen een waarschuwing - bij een volgende overtreding zullen deze in beslag worden genomen.

Ook ontvingen tien brom- en snorfietsen een WOK-melding, wat betekent dat zij niet verder mochten rijden totdat de voertuigen gekeurd zijn. Daarnaast werden er nog 29 processen-verbaal uitgeschreven voor diverse andere overtredingen.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432