Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Na een periode van veelal regen, belooft het komende week een tropische week te worden in het land. Ook in Almere stijgt de temperatuur flink, zo kan de temperatuur de komende week oplopen tot maximaal 28 graden.

Daar waar het zondag al warm was met een maximum temperatuur van 24 graden, wordt de maandag nagenoeg hetzelfde. Vanaf dinsdag stijgt de temperatuur naar 26 graden, met donderdag de warmste dag van de week - maximaal 28 graden.

Vanaf vrijdag lijkt de temperatuur weer in te zakken, waardoor de temperatuur niet hoger uitkomt van 23 graden. Daarnaast kan er ook bewolking voorkomen, net als hier en daar een plaatselijke bui.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432