Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De politie heeft woensdag vier eendenkuikens gered van de vluchtstrook op de A6, zo schrijven agenten op sociale media. De moedereend en vier andere kuikens hebben het niet overleefd.

Tijdens een surveillance op de snelweg zagen agenten een moedereend en haar kuikens op de vluchtstrook, ter hoogte van de afslag Almere Buiten.

Agenten besloten om terug te rijden en de vogels te redden, maar hulp bleek voor een deel te laat: zij bleken al te zijn aangereden.

Vogelcentrum

De vier eendenkuikens die wél zijn gered, zijn naar een vogelcentrum in Naarden gebracht. De dierenambulance kwam ter plaatse om de dieren te vervoeren. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432