Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Op zaterdag 20 en zondag 21 juli vinden er bij Stichting Bot Almere aan de Von Draisweg 15 in Noorderplassen open dagen plaats: op deze dagen worden er demonstraties gegeven met onder meer oude landbouwmachines en voertuigen. Ook rijden er meerdere stoommachines en oldtimers in het rond. 

Speciaal voor de kinderen zijn er springkussens en kunnen zij vogelhuisjes maken. Ook kunnen zij mee met de huifkar en eendjes vissen. Kinderen kunnen hun tank-rijbewijs halen, door met bestuurbare tanks te rijden. Er is nog veel meer te doen, voor jong en oud! 

Op het terrein staan verschillende tentjes met lekkernijen als poffertjes, verse hamburgers en patat.

Toegang en parkeren is gratis, de open dagen zijn geschikt voor alle leeftijden en te bezoeken tussen 10.00 uur en 17.00 uur.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432