1
Melding KNMI: code geel in Almere van kracht van vandaag van 11.00 uur tot tot 23.00 uur − meer info »

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

3 verdachten aangehouden voor heling De Steiger

112 De Steiger


Donderdagmiddag 20 maart werden drie mannen aangehouden voor diefstal dan wel heling.

Surveillerende agenten reden rond 01.50 uur over de Steiger alwaar zij een bekende van de politie tegemoet kwamen rijden. Op het bedrijventerrein op de Steiger hoorde de agenten luide muziek uit een hoek komen waar zij op af gingen. Omdat de ramen afgeplakt waren vermoedden de agenten een hennepkwekerij. Eenmaal binnen in het pand troffen de agenten twee mannen aan, na onderzoek bleek er geen hennepkwekerij aanwezig te zijn echter wel diverse voertuigen welke als gestolen waren aangegeven.

Hiervoor heeft de politie twee verdachten, een 23-jarige en een 25-jarige man uit Almere, aangehouden. Niet lang daarna kwam ook de derde verdachte, een 29-jarige man uit Almere, aanrijden, ook deze werd aangehouden.


Tags bij dit artikel: De Steiger

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Steiger of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

11.2 °C

Motregen en regen, temperatuur voelt aan als 9,1 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only