Hittegolf in Almere: 5 dagen achter elkaar tropische temperaturen!
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Hittegolf in Almere: 5 dagen achter elkaar tropische temperaturen!Geplaatst door Max Joling
Laatste update op zaterdag 04 juli 2015 om 13:13 uur


Ook in Almere is inmiddels sprake van een officiŽle hittegolf: op het moment van schrijven is de temperatuur gestegen tot 33 graden, wat aanvoelt als 38 graden!

Om over een hittegolf te spreken, moet de temperatuur minstens 2 dagen 25 graden en 3 dagen boven de 30 graden zijn.†Ook over ons gehele land kan er officieel gesproken worden over een hittegolf, omdat het kwik in De Bilt zaterdagochtend om 11.17 uur de 30 graden bereikte.

Halverwege de zaterdagmiddag kan het weerbeeld omslaan, zo wordt er regen en onweer verwacht en zal het harder gaan waaien.


Oproep: ben jij op het Almeerderstrand of andere zomerse locaties? Stuur een foto in via info@almere-nieuws.nl van de eventuele drukte!


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.