28 leerlingen Trinitas Gymnasium ontvangen International Award
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


28 leerlingen Trinitas Gymnasium ontvangen International AwardGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 30 oktober 2015 om 14:11 uur


Afgelopen dinsdag hebben 28 leerlingen van het Trinitas Gymnasium uit handen van wethouder René Peeters de International Award for Young People ontvangen.

Award

De International Award voor Young People is een programma dat jongeren uitdaagt hun eigen talenten te ontwikkelen. Belangrijk onderdeel van het programma is het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. De leerlingen van de school nemen voor het vijfde jaar aan het programma deel en voor het eerst hebben ook vier leerlingen een gouden Award verdient.

De wethouder was onder de indruk en prees de school voor de inzet om buiten het reguliere onderwijsprogramma extra ruimte te bieden aan de leerlingen voor verdergaande persoonlijke talentontwikkeling.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.