ishipit: nu in Almere alles (laten) bezorgen wat je maar wilt!
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


ishipit: nu in Almere alles (laten) bezorgen wat je maar wilt!Geplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 08 januari 2018 om 18:27 uur


De eerste bezorgingen van ishipit in Almere zijn een feit! McDonald's, KFC, Yamas en Delifrance zijn enkele van de favorieten welke bij de gebruikers van de nieuwe app zijn thuisbezorgd. Sinds begin januari is ishipit de nieuwste en leukste bezorg app in Almere die er bestaat: de koeriers kunnen álles uit de buurt voor je ophalen en bezorgen! Of het nou gaat om een paar boodschappen, een hamburger van je favoriete restaurant, online bestellingen die retour moeten naar een pakketpunt: gebruikers van ishipit kunnen zelf hun koerier selecteren op basis van afstand, prijs, rating en werkgebied.

Probeer het zelf!

Zelf testen hoe het werkt? Download snel de ishipit app! En speciaal voor jou is de eerste opdracht die je bij ishipit plaatst gratis (de koerierskosten worden na je eerste bestelling tot een max. van €5,- teruggestort op je rekening). Vergeet ishipit vooral niet te liken op Facebook & Instagram - door te groeien via de bekende social media kanalen hoopt ishipit nóg sneller te groeien en uit te breiden met nieuwe features! Ook is het mogelijk om je aan te melden als ishipit-koerier. Meer informatie is beschikbaar op de website.
ishipit is in januari 2018 gestart met de pilot in Almere; Tijdens deze testfase is ishipit alleen beschikbaar voor inwoners van Almere. Op basis van ervaringen breiden we verder uit. En omdat dit een test fase is, wordt jullie feedback zeer op prijs gesteld. Voor vragen, opmerkingen of suggesties, mail het aan: info@ishipit.nl

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.