Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Overige

ishipit: nu in Almere alles (laten) bezorgen wat je maar wilt!

ishipit: nu in Almere alles (laten) bezorgen wat je maar wilt!

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie
De eerste bezorgingen van ishipit in Almere zijn een feit! McDonald's, KFC, Yamas en Delifrance zijn enkele van de favorieten welke bij de gebruikers van de nieuwe app zijn thuisbezorgd. Sinds begin januari is ishipit de nieuwste en leukste bezorg app in Almere die er bestaat: de koeriers kunnen álles uit de buurt voor je ophalen en bezorgen! Of het nou gaat om een paar boodschappen, een hamburger van je favoriete restaurant, online bestellingen die retour moeten naar een pakketpunt: gebruikers van ishipit kunnen zelf hun koerier selecteren op basis van afstand, prijs, rating en werkgebied.

Probeer het zelf!

Zelf testen hoe het werkt? Download snel de ishipit app! En speciaal voor jou is de eerste opdracht die je bij ishipit plaatst gratis (de koerierskosten worden na je eerste bestelling tot een max. van €5,- teruggestort op je rekening). Vergeet ishipit vooral niet te liken op Facebook & Instagram - door te groeien via de bekende social media kanalen hoopt ishipit nóg sneller te groeien en uit te breiden met nieuwe features! Ook is het mogelijk om je aan te melden als ishipit-koerier. Meer informatie is beschikbaar op de website.
ishipit is in januari 2018 gestart met de pilot in Almere; Tijdens deze testfase is ishipit alleen beschikbaar voor inwoners van Almere. Op basis van ervaringen breiden we verder uit. En omdat dit een test fase is, wordt jullie feedback zeer op prijs gesteld. Voor vragen, opmerkingen of suggesties, mail het aan: info@ishipit.nl

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.141
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 10.7 ℃
Voelt als 10.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 10.7 ℃ (01.10 uur)
Hoogst 11.8 ℃ (00.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog