Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om geld te verdienen vanuit huis. Ben jij een van die mensen en wil je graag structureel geld verdienen vanuit je luie stoel? Dan zou je betaalde enquêtes in kunnen gaan vullen. Met het invullen van betaalde enquêtes voorzie je jezelf van een bijbaan met veel vrijheid én leuke inkomsten. Wil je weten waar je dit kunt doen? Lees dan snel verder!

Als bijbaan betaalde enquêtes invullen

Geld verdienen vanuit huis, wanneer jij dat wilt. Klinkt dat als iets wat bij jou past? Dan is het invullen van betaalde enquêtes dé bijbaan voor jou. Deze bijbaan geeft je een hoop vrijheid. Je mag namelijk helemaal zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt. Zo is deze bijbaan gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een studie, werk of het zorgen voor kinderen. Maar ook mensen die door de gevolgen van corona wel wat extra geld kunnen gebruiken, zouden op deze manier extra inkomsten kunnen genereren.

Hoe werkt het invullen van betaalde enquêtes?

Om toegang te krijgen tot betaalde enquêtes dien je lid te worden van een onderzoekspanel. Het onderzoekspanel vraagt je vervolgens om een profiel aan te maken, zodat ze je onderzoeken toe kunnen sturen waar jij geschikt voor bent. Voor het afronden van een betaalde enquête ontvang je een vergoeding. Die vergoeding wordt in je online account gestort, waar je de vergoedingen kunt opsparen tot je het minimale uitbetalingsbedrag hebt bereikt.

Uitbetaling in geld of waardebonnen

Zodra je het minimale uitbetalingsbedrag hebt bereikt, kun je een uitbetaling aanvragen. De manier waarop je uitbetaald krijgt, verschilt per panel. Zo zal het ene panel je betalen door het geld over te maken op je bankrekening en krijg je bij het andere panel een waardebon van een bekende webshop. Bij sommige panels kun je zelf bepalen hoe je uitbetaald wilt worden.

Is geld verdienen met betaalde enquêtes betrouwbaar?

Als je geld wilt verdienen met betaalde enquêtes, dan is het belangrijk dat je dit alleen doet op websites die betrouwbaar zijn. Omdat het zoeken naar betrouwbare panels nogal wat tijd kan kosten, heeft het bedrijf Enquêteplein de website Enquêteplein.nl opgericht. Op die website vind je niet alleen reviews over de panels die actief zijn, maar je vindt er ook een lijst van de 8 best betaalde en meest betrouwbare enquête sites van Nederland. Zo weet je gelijk op welke websites je je het beste aan zou kunnen melden.

Start vandaag nog met betaalde enquêtes invullen

Ben je enthousiast geworden over het idee dat je geld kunt verdienen met betaalde enquêtes invullen en wil je daar het liefst vandaag nog mee beginnen? Schrijf je dan in bij de beste enquête sites. Het aanmelden kost slechts een paar minuten van je tijd en daarna heb je direct toegang tot de beschikbare enquêtes. Wil je graag meer informatie over de panels of zoek je andere manieren om online geld te verdienen? Op Enquêteplein.nl vind je tientallen artikelen gevuld met handige tips om (online) geld te verdienen.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432